Luca Bica

Propagandistu'

Nu doar pentru ca am studiat si lucrat in domeniului marketing-ului, dar sunt o persoana extrem de creativa, ma plictisesc foarte repede in lipsa oricarei provocari. Sunt atras de orice este nou, ascult orice tip de muzica de la eletronica la jazz.

Sunt mandru ca am terminat:


Brand & Strategy
PPC ADS
SEO
Content Marketing

Organizare si moderare evenimente

De-alungul timpului am organizat peste 500 de evenimente: conferinte, congrese, cursuri, lansari produse, targuri si expozitii in domeniul juridic, medical si pentru sectorul de afaceri.

Printre cele mai importante evenimente pe care le-am organizat au fost: Conferinta Regionala Anticoruptie, Primul Congres de Toxicologie din Romania cu participare internationala sau Congresul Societatii Romane de Alergologie si Imunologie.


Promovare online

Am organizat peste de 100 de campanii de promovare online pentru evenimente, produse si servicii medicale, produse de ingrijire personala, mase plastice, servicii de frizerie, servicii montaj pardoseli. Domeniile sunt diferite facand din fiecare proiect o provocare noua din care am invatat si mai mult.


Innovation Labs

In anul 2015 am participat alaturi de Radu Dragan si Ana Dragan la concursul de tip Hackathon cu un dispozitiv pentru monitorizarea pacientilor diagnosticati cu boala Parkinson.

Acest dispozitv este o alternativa la jurnalul personal sau prin apartinator, ceasul (wearable device) inregistreaza tremurul musucular sau perioadele de contractare pe care le reprezinta ulterior sub forma unor grafice usor de citit, permitand medicului as adapteze dozajul tratamentului.

Cu un dozaj adecvat, viata acestor pacienti este imbunatatia fiind redus considerabil numarul situatiilor in care pacientul are probleme in viata de zi cu zi datorita tremurului necontrolat sau a incordarii excesive a muschiilor blocand astfel posbilitatea de a-si folosi mainile.

Detalii despre competitie, echipa sau dispozitiv gasesti pe site-ul Innovation Labs: 

In 2018 si 2019 am participat ca mentor pentru noile echipe care vor incerca prin aplicatiile sau dispozivele propuse sa rezolve o problema curenta din domeniile: medical, agricultura, sau acces la informatii.


Voluntariat

Am inceput sa ma implic ca voluntar in diferite proiecte, din vremea factultatii. In vacanta de vara dintre primii doi ani de studi, cand am revenit in Romania, am lucrat pentru Asociatia Romana pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania.

Avand experienta evenimentelor am continuat sa ma implic si am fost facilitator in mai multe proiecte finantate prin programul Tineret in Actiune, cum ar fi; NGO Communications Camp 2013 si Connector 2016.

Sentimentul care te cuprinde atunci cand ajuti, cand dai de la tine, cand ii ajuti pe altii sa se dezvolte, nu se poate descrie in cuvinte.

Connector 2016 intr-un material video