Manipulam tehnologii ca:

HTML5 / CSS3/ JS / Jquery

PHP

Moodle

Mail Servers

Bootstrap

Responsive design

Wordpress / Prestashop

Woocomerce

Google Analytics & Adwords

Facebook Pixel and Ads

SEO & Hotjar

Mail Automation

Noi, Webhipsterii suntem desteptifrumosiDibaciIntuitiviCreativi'Academicieni''Doctori''Activisti' la care adaugam pasiune si devotament

Echipa WebHipsters

Ce spun cei care ne-au acordat incredere deja

Le-am solicitat sprijinul celor de la WebHipsters pentru consultanta in strategii de marketing online, SEO, SM si pentru evenimente. Intotdeauna livreaza la timp si conform celor agreate. Nu renunta pana nu simt ei ca esti multumit pentru deplin. Multumim pentru tot.

Daniel NOAGHIU

Daniel NOAGHIUDirector General - Casa de Comert Dona

Am lucrat cu WebHipsters la noul nostru site. Apreciez si Recomand. Trei calitati pe care nu le gasesti la o alta firma de profil: seriozitate, profesionalism si mai ales DISPONIBILITATE. In orice moment pentru orice problema

Sorin Codita

Sorin CoditaPartener - ACL Studio

Totul e simplu cu ei, fara o mie de forme intermediare. Intotdeauna au realizat tot ce a fost nevoie la timp si am fost foarte multumiti. Am lucrat cu Luca si inainte de WebHipsters si continuam sa facem proiecte impreuna in ziua de azi cu toata echipa.

Madalina Antohe

Madalina AntoheManager General - BAFF Onlne

Sunt exceptia de la regula. Ne-au depasit asteptarile in privinta aspectului, promptitudinii cu care au rezolvat orice a fost nevoie. S-au grabit sa termine site-ul ca sa putem porni o campanie mai repede. Foarte rar te intalnesti cu o asemenea situatie 🙂 Nu s-au lasat pana nu am fost complet multumiti. Bravo, nota 20!

Dr. Florin Bica

Dr. Florin BicaMedic specialist Ortoped - Spitalul Bagdasar Arseni