SEO

Optimizare pentru motoarele de cautare (S.E.O.)

Aici facem intotdeauna diferenta. Aici castigam toata increderea celor cu care lucram. In aceasta privinta intotdeauna depasim asteptarile.

SEO presupune optimizarea pentru motoarele de cautare. Optimizam SEO complet site-uri pentru a fi mai usor de gasit de catre potentialii clientii atunci cand cauta ceva relevant in domeniul online.

Sa va spunem o mica poveste:

Maistru’ de la Web si cu Propagandistu’ de la marketing se certau intr-o zi ca doi nebuni.

Securistu, bineinteles ca-si “fila” colegii si conform metehnelor sale vechi, la un moment dat ne cheama in audienta: „ La mine in birou acum! …. (dupa ce intram) – Nimeni nu iese de aici pana nu veniti cu o solutie, sa nu va mai aud cum va certati ca doi politicieni la televizor :)”

Daca il intrebi pe maistru’ o sa-ti zica ca cel mai important aspect in online este optimizarea SEO: „Daca omu’ nu gaseste site-ul in google, nu ajunge pe site-ul tau si nu afla ce trebuie…”

Daca il intebi pe propagandistu’ o sa-ti zica ca degeaba te gaseste, daca nu ai ce sa-i oferi, continut de calitate, oferte speciale si comunicare personalizata.

Solutia la care am ajuns: optimizarea se face si pentru motorul de cautare dar si pentru utilizator. Orice potential client trebuie sa si gaseasca site-ul dar trebuie sa-i se indeplineasca si asteptarile.

Acum Maistru’ cu Propagandistu’ lucreaza de la acelas birou si se intreaba prin mesaje scrise pe servetele, daca securistu’ ii verifica, daca se mai cearta.


SEO in stilul WebHipster

Proiecte SEO