CONTENT WRITING

Scriere de continut (Content Writing)

pictograma servicii content writing WebHipsters

Dezvoltarea de continut text (content writing) pentru paginile unui site sau pentru articole de blog este un serviciu care ne difrentiaza de ceilalti.

Dezvoltarea de continut poate fi sub forma unui articol de blog, inforgrafic, ghid sau unui suport de curs.

De ce?

Pentru ca, oricat de bun esti in ceea ce faci, nu poti creea continut de calitate pentru orice domeniu: de la servicii medicale la service auto.

Astfel, ne-am facut o gasca foarte tare, de hipsteri, fiecare cu domeniul lui, cu care colaboram foarte bine pe proiecte.

Propagandistu’ e seful lor, cu mult tupeu de felul lui asa, dar nu exista un termen limita nerespectat.

Asa reusim in fiecare proiect sa imbinam perfect experienta hipsterului din domeniul respectiv cu specificitatile aferente.

Ne documentam, analizam, scriem si rescriem, testam si adaptam ce-am scris pana ajungem la cea mai buna forma (articol, comunicat de presa sau opinie, amabalaje produse, fise tehnice).

Optimizam tot continutul realizat pentru motoarele de cautare (titlu, subtitlu, tag-uri meta, poze, materiale video, documente pdf).

Orice efort de comunicare nu se mai bazeaza pe instinctele si experienta responsabilului de marketing, dar pe interpretarea datelor pe care le colectezi.

Scrierea de continut este elementul care poate face diferenta intr-o campanie care converteste putin si una care-si recupereaza investitia si aduce in plus profit.

Hipsteresc cuvinte

Hipsterii au creat continut pentru