GAZDUIRE WEB

Gazduire Site (Web Hosting)

Gazduirea web este cel mai important serviciu pentru orice firma care-si desfasoara mai mult sau mai putin activitatea online.

Presupune gazduirea efectiva a site-ului, administrarea casutelor de email, actualizari de securitate si suport tehnic rapid.

Cand un astfel de serviciu nu functioneaza asa cum ar trebui este ca si cum intr-o zi de sambata ai magazinul in mall inchis sau fara marfa pe rafturi.

Imagineaza-ti o zi de lucru in care site-ul si toate causetele tale de email nu functioneaza!

Acest lucru se poate intampla foarte usor daca server-ul pe care este site-ul tau nu functioneaza, nu are solutii alternative de gazduire sau back-up.

Sunt multe aspecte tehnice de luat in calcul, complicate si greu de inteles pentru cineva din alt domeniu.

Astfel ca, alegerea furnizorului potrivit devine o problema delicata si greu de rezolvat. De cele mai multe ori incheindu-se cu alegerea aleatorie sau bazata pe impuls a unui furnizor dintr-o lista scurta.

Securistu’, cum ii mai spunem noi „Bill Gates de Romania” e cea mai priceputa persoana pe care o cunoastem. E atat de pasionat de ceea ce face, incat intotdeauna gaseste nu doar o solutie, ci cea mai buna solutie.

Avem o gluma care circula printre noi: „Atom cum ii spunem, iti dau 2 frigidere, imi faci si mie un calculator?”.

Pe Securistu’ ne putem baza oricand pentru un serviciu de calitate si complet: gazduire efectiva site, administrare casute de email, actualizari de securitate si suport tehnic rapid.

Ne-am construit toata infrastructura de-alungul timpului alegand, intotdeauna, cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic, nu doar cea care pur si simplu functioneaza.

Pentru ca tot ceea ce facem este intr-o maniera diferita, avem si o modalitate foarte buna prin care putem reactiona imediat, in cazul in care intervine o problema tehnica.

Echipa de Hispteri

Proiecte Gazduire Web