Recenzii

Recenzii de pe Google

    Colaborez cu WebHipsters de aproximativ 1 an. Sunt foarte profesionisti. Recomand!

    Radu Paraschiv Avatar Radu Paraschiv
    28/10/2023

    Profesionisti in Seo si mai ales adwords. Cu stima.

    Eth 2.0 Dev Avatar Eth 2.0 Dev
    28/10/2023

    WebHipsters is an exceptional web design company with a dedicated team that has truly elevated our online presence. From their insightful creativity to their skillful management, they've been instrumental in crafting (from scratch) and maintaining our website. Working with the WebHipsters squad feels like having a tech-savvy family who truly cares about our goals. Thank you, you make my life easier 😊

    Andreea Baciu Avatar Andreea Baciu
    10/08/2023

    Lucrez cu WebHipsters pe proiecte web pornite de la zero. Am primit produsul conform asteptarilor, comunicarea a fost excelenta, dau mereu dovada de deschidere si bunavointa si imi sprijina ideile despre evolutia site-ului. Consultanta eficienta, am primit mereu sfaturi competente. Recomand pentru design, implementare si consultanta web. In mod cert vom lucra impreuna si la viitoarele proiecte.

    carmen nistor Avatar carmen nistor
    28/06/2023

    I work with WebHipsters on web projects from scratch. I received the product as expected, the communication was excellent, they always show openness and goodwill and support my ideas about the evolution of the site. Efficient consulting, I always received competent advice. I recommend for design, implementation and web consulting. We will definitely work together on future projects.

    carmen nistor Avatar carmen nistor
    10/06/2023

    We collaborated on several projects on SEO, Google Ads, Facebook and instagram Ads. Each time, I was impressed with Luca's very pro-active approach and solution-oriented mindset. He is empathic, flexible and creative and I admire his high ability to quickly evaluate, analyze and implement.

    Aleksandra Zait Avatar Aleksandra Zait
    11/07/2022

    Vă mulțumesc pentru soluțiile oferite Foarte rapizi și prompți.

    Marian Eftime Avatar Marian Eftime
    11/07/2021

    Nu eu trebuia sa ii sun pe ei, ci ei ma sunau pe mine sa le dau materialele pentru proiect. Super echipa!

    Andrei Mateuca Avatar Andrei Mateuca
    11/07/2021

    Sunt extrem de incantata de colaborarea cu WebHipsters. Am apreciat foarte mult gandirea strategica, disponibilitatea lor, un aspect care pentru mine este deosebit de important (consider ca in colaborarea cu o companie mult mai mare nu as fi beneficiat de aceasta asistenta constanta, bazata pe o relatie foarte amiabila). Am apreciat si raportul calitate-pret, care pentru mine, ca freelancer, ma avantajeaza, dar si deschiderea lor spre a face lucruri pe care nu le facusera in trecut, aratand constant deschidere si disponibilitate. Recomand cu mare incredere serviciile dumnealor.

    Anca Maftei psihoterapeut Avatar Anca Maftei psihoterapeut
    11/07/2021

    Sunt extrem de incantata de colaborarea cu WebHipsters. Am apreciat foarte mult gandirea strategica, disponibilitatea lor, un aspect care pentru mine este deosebit de important (consider ca in colaborarea cu o companie mult mai mare nu as fi beneficiat de aceasta asistenta constanta, bazata pe o relatie foarte amiabila). Am apreciat si raportul calitate-pret, care pentru mine, ca freelancer, ma avantajeaza, dar si deschiderea lor spre a face lucruri pe care nu le facusera in trecut, aratand constant deschidere si disponibilitate. Recomand cu mare incredere serviciile dumnealor.

    Anca Maftei I AM Avatar Anca Maftei I AM
    28/12/2020

    Baietii sunt super pe word press!!

    Adrian Sarbescu Avatar Adrian Sarbescu
    11/07/2020

    Cautam servicii de calitate, profesionalism si aici l-am gasit. Pe langa asta suportul este ireprosabil. Recomand !

    Alin Gherase Avatar Alin Gherase
    11/07/2020

    Profesionisti, rabdatori cu cei necunoscatori ca mine, mi-au explicat tot ce am avut nevoie si au fost foarte prompti la dorintele mele! Recomand WebHipsters

    Dance Today by Monica Mitu Avatar Dance Today by Monica Mitu
    11/07/2019

    Servicii web design de cea mai bună calitate. Au facut mai mult si mai bine decat ne asteptam. Trebuie sa lucrezi cu ei

    alex gaby Avatar alex gaby
    11/07/2019

    Mai mult decat o firma web. Baietii m-au ajutat sa-mi pun afacerea pe picioare. Multumesc mult baietilor pentru tot sprijinul si rabadrea de a-mi explica tot.

    Sebastian Pricopie Avatar Sebastian Pricopie
    11/07/2019

    Niste oameni cu care te poti intelege perfect, care cunosc definitia profesionalismului si il aplica in orice aspect. Sunt extrem de multumit de experienta mea cu WebHisters. Oameni pentru oameni! Multumesc inca o data pentru tot, m-ati ajutat mai mult decat ma asteptam.

    Lucian Maruntelu Avatar Lucian Maruntelu
    11/07/2019

    Promptitudine si profesionalism, good job !

    bogdan marius Avatar bogdan marius
    11/07/2019

    We have been really impressed with all the the support offered by WebHipsters. Costin has carefully listened to our needs, quickly understood what we were trying to achieve and provided the best solution in a very short time. Besides the high quality of the end product, WebHipsters also provide excellency in customer care. They will anticipate your needs, provide options and accommodate changes in no time. We are so pleased with the website and have received many positive reviews even from pilot stage! Strongly recommened!

    Anca Radutoiu Avatar Anca Radutoiu
    11/07/2019

Recenzii de pe Facebook

    positive review  O colaborare super reusita, recomand oricand! Abordare profi, executie profi, calitate superioara!

    Florin Dinca Avatar Florin Dinca
    22/06/2021

    positive review  O echipa foarte punctuala si atenta la detalii, ceva destul de greu de gasit in ziua de astazi!

    Alexandr Dolik Avatar Alexandr Dolik
    26/03/2021

    positive review  Punctualitate, corectitudine, seriozitate, calitate! Recomand cu incredere!!!

    Stefan Dinca Avatar Stefan Dinca
    10/11/2020

    positive review  Colaborăm cu echipa Webhipsters de 3 ani și suntem foarte mulțumiți de serviciile lor. Aportul lor a fost substanțial la dezvoltarea site-ului nostru, vizibilitatea și promovarea în social media a trupei. Le mulțumim și-i recomandăm cu căldură!

    Nicu Avram Avatar Nicu Avram
    22/09/2020

    positive review  Foarte tari oamenii. Nu doar duc orice proiect pana la final, dar intotdeauna vin cu cele mai bune solutii. Bravo!

    Daniel Son Avatar Daniel Son
    02/06/2020

    positive review  Cea mai buna echipa cu care am colaborat pana acum, promti si de cuvant! Keep up!

    Mihaela Stanca Avatar Mihaela Stanca
    13/02/2020

    positive review  Un suport foarte bun si profesionist. Flexibilitate, comunicare excelenta si atitudine proactiva - o echipa cu care te simti in siguranta cand alegi sa iti transformi un proiect online in realitate. Va multumesc! 😊

    Alice Buzoianu Avatar Alice Buzoianu
    10/02/2019

    positive review  Promptitudine si profesionalism, good job !

    Bogdan Marius Avatar Bogdan Marius
    19/12/2018

    positive review  In primul rand recomand. Dupa cum au spus si ei prin "Povestea WebHipsters-Urban Cut" acest proiect a fost “adoptat” de mic copil, undeva pe la inceputul lunii ianuarie 2018. Spun “adoptat” pentru ca a fost un proiect pro-bono, pe care au tinut mortis sa-l duca la un nivel cat mai mare (si o fac in continuare), dand dovada de un real profesionalism. Totul a inceput in forta prin conceperea site-ului www.urbancut.ro, fiind un site usor de folosit si optimizat pentru toate dispozivele, cat si prin administrarea paginilor de social media (Facebook: @urban.cut.ro si Instagram: urban.cut). Totodata, ne-au ajutat cu gasirea unei solutii pentru programarile online, lucru care pentru noi a fost de un real ajutor. Pentru UrbanCut toate cele expuse anterior au dus la o crestere simtitoare a portofoliului de clienti, de la o luna la alta. Dupa cum am spus si la inceput recomand cu incredere. Multumesc WebHipsters pentru tot ajutorul acordat!

    Renato Nechifor Avatar Renato Nechifor
    27/08/2018

    positive review  Cei mai buni in online 🙂

    Daniel Popescu Avatar Daniel Popescu
    25/06/2018