Recenzii

Recenzii de pe Facebook

    positive review  O echipa foarte punctuala si atenta la detalii, ceva destul de greu de gasit in ziua de astazi!

    thumb Alexandr Dolik
    3/26/2021

    positive review  Punctualitate, corectitudine, seriozitate, calitate! Recomand cu incredere!!!

    thumb Stefan Dinca
    11/10/2020

    positive review  Colaborăm cu echipa Webhipsters de 3 ani și suntem foarte mulțumiți de serviciile lor. Aportul lor a fost substanțial la dezvoltarea site-ului nostru, vizibilitatea și promovarea în social media a trupei. Le mulțumim și-i recomandăm cu căldură!

    thumb Nicu Avram
    9/22/2020

    positive review  Foarte tari oamenii. Nu doar duc orice proiect pana la final, dar intotdeauna vin cu cele mai bune solutii. Bravo!

    thumb Daniel Son
    6/02/2020

    positive review  Promptitudine Seriozitate Adaptabilitate Rapiditate Recomand cu 5 stele un model de site construit de catre webhipsters team 👉www.balayageexpert.ro

    thumb Aurelian Vasile Rașh
    4/02/2020

    positive review  Recomand cu incredere echipa WebHipsters, fiind caracterizata de eficienta si seriozitate! Indiferent de proiect, este o placere sa colaborezi cu ei!

    thumb Vlad Vgf
    3/24/2020

Recenzii de pe Google

    5 star review  Thank you for your solutions Very fast and prompt.

    thumb Marian Eftime
    10/14/2020

    5 star review  I didn't have to call them, but they called me to give them the materials for the project. Super team!

    thumb Andrei Mateuca
    9/10/2020

    5 star review  I am extremely excited to collaborate with WebHipsters. I really appreciated the strategic thinking, their availability, an aspect that is very important for me (I consider that in collaboration with a much larger company I would not have benefited from this constant assistance, based on a very friendly relationship). I also appreciated the quality-price ratio, which for me, as a freelancer, benefits me, but also their openness to do things they had not done in the past, constantly showing openness and availability. I highly recommend your services.

    thumb Anca Maftei psihoterapeut
    8/19/2020

    5 star review  Baietii sunt super pe word press!!

    thumb Adrian Sarbescu
    4/02/2020

    5 star review  Cautam servicii de calitate, profesionalism si aici l-am gasit. Pe langa asta suportul este ireprosabil. Recomand !

    thumb Alin Gherase
    2/23/2020

    5 star review  Profesionisti, rabdatori cu cei necunoscatori ca mine, mi-au explicat tot ce am avut nevoie si au fost foarte prompti la dorintele mele! Recomand WebHipsters

    thumb Dance Today by Monica Mitu
    5/07/2019