Recenzii

Recenzii de pe Facebook

positive review  I promised that I'm going to testify if my trading was successful' before I started with Mr Anthony Alex, And it's still like a dream' with what I earned from his trading platform' I only started with just $1000 and it turn up' to $7,800 In 6 working day's and just yesterday I gotten my payout successfully as my profit in return wow I'm so happy believe me friends it works 100%. try Him and see the blessing. Mr Anthony God bless you for your good work. contact Him today via email: Anthonyalexforextrader@gmail.com WhatsApp: +1(860)4990467

thumb Amara Solomon
02/07/2021

positive review  O colaborare super reusita, recomand oricand! Abordare profi, executie profi, calitate superioara!

thumb Florin Dinca
22/06/2021

positive review  O echipa foarte punctuala si atenta la detalii, ceva destul de greu de gasit in ziua de astazi!

thumb Alexandr Dolik
26/03/2021

positive review  Punctualitate, corectitudine, seriozitate, calitate! Recomand cu incredere!!!

thumb Stefan Dinca
10/11/2020

positive review  Colaborăm cu echipa Webhipsters de 3 ani și suntem foarte mulțumiți de serviciile lor. Aportul lor a fost substanțial la dezvoltarea site-ului nostru, vizibilitatea și promovarea în social media a trupei. Le mulțumim și-i recomandăm cu căldură!

thumb Nicu Avram
22/09/2020

positive review  Foarte tari oamenii. Nu doar duc orice proiect pana la final, dar intotdeauna vin cu cele mai bune solutii. Bravo!

thumb Daniel Son
02/06/2020

positive review  Promptitudine Seriozitate Adaptabilitate Rapiditate Recomand cu 5 steleun model de site construit de catre webhipsters team 👉www.balayageexpert.ro

thumb Aurelian Vasile Rașh
02/04/2020

positive review  Recomand cu incredere echipa WebHipsters, fiind caracterizata de eficienta si seriozitate! Indiferent de proiect, este o placere sa colaborezi cu ei!

thumb Vlad Vgf
24/03/2020

positive review  Cea mai buna echipa cu care am colaborat pana acum, promti si de cuvant! Keep up!

thumb Mihaela Stanca
13/02/2020

positive review  Profesionalism, promptitudine, rezultate palpabile și imediate. Recomand WebHipsters, o echipă cu care se comunică eficient pe orice tip de proiecte în online. Vă mulțumesc!

thumb Vero Leca
01/07/2019

positive review  Un suport foarte bun si profesionist. Flexibilitate, comunicare excelenta si atitudine proactiva - o echipa cu care te simti in siguranta cand alegi sa iti transformi un proiect online in realitate. Va multumesc! 😊

thumb Alice Itu
10/02/2019

positive review  Promptitudine si profesionalism, good job !

thumb Bogdan Marius
19/12/2018

positive review  In primul rand recomand. Dupa cum au spus si ei prin "Povestea WebHipsters-Urban Cut" acest proiect a fost “adoptat” de mic copil, undeva pe la inceputul lunii ianuarie 2018. Spun “adoptat” pentru ca a fost un proiect pro-bono, pe care au tinut mortis sa-l duca la un nivel cat mai mare (si o fac in continuare), dand dovada de un real profesionalism. Totul a inceput in forta prin conceperea site-ului www.urbancut.ro, fiind un site usor de folosit si optimizat pentru toate dispozivele, cat si prin administrarea paginilor de social media (Facebook: @urban.cut.ro si Instagram: urban.cut). Totodata, ne-au ajutat cu gasirea unei solutii pentru programarile online, lucru care pentru noi a fost de un real ajutor. Pentru UrbanCut toate cele expuse anterior au dus la o crestere simtitoare a portofoliului de clienti, de la o luna la alta. Dupa cum am spus si la inceput recomand cu incredere. Multumesc WebHipsters pentru tot ajutorul acordat!

thumb Renato Nechifor
27/08/2018

Cei mai buni in online 🙂

thumb Daniel Popescu
25/06/2018

Ca in toate domeniile, dar mai ales in webdesign, se vede cand lucrurile se fac din pasiune si cu atentie la detalii! Felicitari si pentru implicarea in proiectul cu scoala altfel!

thumb Alis Magyi
03/04/2018

Recenzii de pe Google

We collaborated on several projects on SEO, Google Ads, Facebook and instagram Ads. Each time, I was impressed with Luca's very pro-active approach and solution-oriented mindset. He is empathic, flexible and creative and I admire his high ability to quickly evaluate, analyze and implement.

thumb Aleksandra Zait
08/09/2021

Thank you for your solutions Very fast and prompt.

thumb Marian Eftime
14/10/2020

I didn't have to call them, but they called me to give them the materials for the project. Super team!

thumb Andrei Mateuca
10/09/2020

I am extremely excited to collaborate with WebHipsters. I really appreciated the strategic thinking, their availability, an aspect that is very important for me (I consider that in collaboration with a much larger company I would not have benefited from this constant assistance, based on a very friendly relationship).I also appreciated the quality-price ratio, which for me, as a freelancer, benefits me, but also their openness to do things they had not done in the past, constantly showing openness and availability.I highly recommend your services.

thumb Anca Maftei psihoterapeut
19/08/2020

Baietii sunt super pe word press!!

thumb Adrian Sarbescu
02/04/2020

Cautam servicii de calitate, profesionalism si aici l-am gasit. Pe langa asta suportul este ireprosabil. Recomand !

thumb Alin Gherase
23/02/2020

Profesionisti, rabdatori cu cei necunoscatori ca mine, mi-au explicat tot ce am avut nevoie si au fost foarte prompti la dorintele mele! Recomand WebHipsters

thumb Dance Today by Monica Mitu
07/05/2019

Servicii web design de cea mai bună calitate. Au facut mai mult si mai bine decat ne asteptam. Trebuie sa lucrezi cu ei

thumb alex gaby
22/04/2019

Niste oameni cu care te poti intelege perfect, care cunosc definitia profesionalismului si il aplica in orice aspect. Sunt extrem de multumit de experienta mea cu WebHisters. Oameni pentru oameni! Multumesc inca o data pentru tot, m-ati ajutat mai mult decat ma asteptam.

thumb Lucian Maruntelu
20/02/2019

We have been really impressed with all the the support offered by WebHipsters. Costin has carefully listened to our needs, quickly understood what we were trying to achieve and provided the best solution in a very short time.Besides the high quality of the end product, WebHipsters also provide excellency in customer care. They will anticipate your needs, provide options and accommodate changes in no time.We are so pleased with the website and have received many positive reviews even from pilot stage! Strongly recommened!

thumb Anca Radutoiu
30/08/2018