Sophia Home Decoration

Sophia Home Decoration

Despre firma

Sophia Design este companie localizata in Londra si condusa de o antreprenoare romanca. Sophia Design se ocupa cu comercializarea accesoriilor si produselor finale pentru perdele, jaluzele, tapiterie pentru obiecte de decor si asa mai departe.

 

Public tinta:

Se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani, activi, cu un venit mediu spre mare, care se afla intr-o perioada de renovare sau reamanejare, ori chiar schimbare a domiciliului.

Persoane care vor sa-si decoreze casa cu materiale deosebite si superior calitativ fata de produsele disponibile in magazinele de tip DIY.

Persoane cu resedinta in zona Londrei, deoarece procesul de vanzare implica cel putin o vizita in magazin concentrandu-se pe persoanele de sex feminin si cele implicate in domeniul design-ului de interior.

Echipa de proiect

Tip proiect:

Site de prezentare realizat exclusiv in limba engleza.

 

Obiective/Cerinte:

Un site modern si util care sa capteze atentia si starneasca interesul publicului feminin dar si al designerilor de interior din zona Londrei.

 

Servicii implementate:

Web design (aspect, functionalitati si structura site);

SEO – Optimizare pentru mototarele de cautare.

Tehnologiile folosite:

Adobe, WordPress, Php, API, Yoast, Schema.rog, Contact Form, Schema.org, Google Analytics, Google Search Console.

 

Perioada de implementare: 05.09-21.09 2018

 

 Vezi site-ul live:

Site-ul magazinului: www.sophiadesign.co.uk 

Pagina pentru Showroom: www.sophiadesign.co.uk/sophia-showroom

“We have been really impressed with all the the support offered by WebHipsters. Costin has carefully listened to our needs, quickly understood what we were trying to achieve and provided the best solution in a very short time”.

Anca RadutoiuAntreprenor - Sophia Home Decor

Lasă un răspuns