Urban Cut

Despre firma

Urban Cut este o mic salon de frizerie si coafura situat in centrul Bucurestiului.

 

Public tinta: Se adreseaza in special tinerilor intre 16 si 35 de ani.

Tip proiect: Web design salon frizerie, Facebook (PPC si gestionarea paginii), Instagram, Google+.

Obiective/Cerinte: Cresterea nivelului de awareness, cresterea numarului de clienti zilnici si dezvoltarea unei baze de clienti loiali.

 

Servicii implementate:

Am creat si gazduim site-ul https://urbancut.ro.

Am conectat si integrat in site Facebook Appointments si Google Calendar obtinand un sistem simplu si gratuit de programare.

Utilizatorii au posibilitatea de a se programa direct din Facebook, prin intermediul unui formular de pe site sau prin telefon.

Pentru a putea comunica cat mai usor si pentru a atrage potentialii clienti, am creat  impreuna cu managerul salonului 4 pachete de servicii concepute in functie de posibilele nevoi.

Fiecare pachet are un nume sugestiv pentru serviciile pe care le contine si impactul asupra celui care-l foloseste:

  1. New Look;
  2. Ready 2 Go;
  3. Refresh Your Style;
  4. Look Good.

Aceste pachete le-am conceput pentru a le folosi in promovarea online si au fost supuse ofertelor speciale atunci cand a fost cazul.

Pentru loializarea clientilor care ajungeau pentru prima oara in salon am creat si un card de membru: La 4 servicii achizitionate primesti 1 gratis.

Asigurarea acitivatii pe Facebook si Google+.

Organizarea de campanii PPC prin Facebook.

Inregistrare Google Maps (Google My Business) si IMaps.

 

Perioada de implementare: septembrie 2017 – prezent.

In primul rand recomand. Dupa cum au spus si ei prin “Povestea WebHipsters-Urban Cut” acest proiect a fost “adoptat” de mic copil, undeva pe la inceputul lunii ianuarie 2018. Spun “adoptat” pentru ca a fost un proiect pro-bono, pe care au tinut mortis sa-l duca la un nivel cat mai mare (si o fac in continuare), dand dovada de un real profesionalism. Totul a inceput in forta prin conceperea site-ului www.urbancut.ro, fiind un site usor de folosit si optimizat pentru toate dispozivele, cat si prin administrarea paginilor de social media (Facebook: @urban.cut.ro si Instagram: urban.cut). Totodata, ne-au ajutat cu gasirea unei solutii pentru programarile online, lucru care pentru noi a fost de un real ajutor. Pentru UrbanCut toate cele expuse anterior au dus la o crestere simtitoare a portofoliului de clienti, de la o luna la alta. Dupa cum am spus si la inceput recomand cu incredere. Multumesc WebHipsters pentru tot ajutorul acordat!

Renato NechiforAdministrator - Urban Cut

Cateva dintre materialele realizate pentru Urban Cut